Over MIYO

Dominique Bilderbeek

Dominique Bilderbeek heeft een tijdelijke pauze van Make it your own. Ze doet werkstage in Amerika.

Als klein meisje heeft Dominique veel gedanst. Met musical is zij begonnen toen zij vijftien was en zij was meteen verslaafd. Eerder heeft zij wel al toneel gedaan op de basisschool en de hoofdrol gespeeld in de eindmusical. Ook heeft zij schooltoneel gedaan op de middelbare school.

Omdat zij dit erg leuk vond, is zij ook begonnen met musical. Zij houdt van de combinatie tussen zang, dans en spel, zo zijn er altijd meerdere gebieden waarbinnen ze zich kan  ontwikkelen. Dit deed zij o.a. bij SWM.

Het leuke aan Make It Your Own vindt zij dat er elk jaar weer nieuwe uitdagingen zijn op verschillende gebieden, zo verveel ze zich nooit. Zij is er vanaf het begin bij en zie de ontwikkeling die we ook maken als groep. Naast de producties van Make It Your Own heeft zij ook meegewerkt aan de kerstprojecten en andere kleinere projecten voor festivals. Kleine projecten vindt zij leuk omdat “je er vol power in gaat om in een korte tijd een zo goed mogelijke show neer te zetten”. Ook zijn kleine projecten leuk om je op weer een ander gebied te ontwikkelen.

Ze is afgestudeerd als pedagogisch medewerker en gezinspedagoog. Haar andere hobbies zijn  lezen, handwerken en tv-series kijken.

 

I