Nieuwsmenu

Nieuwsarchief

Zaterdag 14 november optreden bij Silvester in Leiden

Zaterdag, 14 November 2015 

De wonderbaarlijke reis van de hond Malabu (2+)

Met het verhaal van Malabu de hond, mochten we na een zomer toeren afsluiten in het Silvester Verteltheater. Speelde we van de zomer voor grote groepen en op veel kinderdagverblijven, dit keer stonden we in een klein theatertje, boven het al om bekende jeugdboekenwinkeltje Silvester.

Na een warm welkom van de een medewerkster van het theater en jeugdboekhandel. Werd het decor via een steile smalle trap naar boven gebracht. De medwerkster verontschuldigde zich nog voor de kleine opkomst, maar gaf ons zo een warm gevoel dat we met veel plezier ons voorbereidde.

We zetten ons zelf op scherp en de medewerkster gaf met een belletje door dat de kinderen en ouders naar boven kwamen. Nog even voor de zekerheid een rondje wc voor de kinderen. Waarna Murielle het startschot gaf. Na een daverende start was er bij de pinguïn een klein paniek momentje, de muziek was verdwenen, maar MIYO is niet voor zo een gat te vangen en acapella zongen we vrolijk op het ijs, zwierend en zwaaiend kwamen we zo toch nog uit deze prachtige scene. Een daverend applaus bracht  het einde voor ‘de wonderbaarlijke reis van hond Malabu’.

Terwijl de kinderen ballonnen kregen van de dieren en ze met een koekje en limonade nog na zaten te genieten gingen de kleine ogen toch snel weer naar Mirosa pad en meneer Giraf. Met veel plezier kwamen de dieren nog even naar voren voor een knuffel en een foto. Na nog een vrolijk afscheid van Maya de Bij gingen de kinderen met een goed gevoel terug naar huis.

Nu moest alles via dezelfde krappe trap terug de auto’s in, dat lukte gelukkig zonder kleerscheuren. Meneer Giraf kreeg zijn plek terug in de auto in afwachting van een nieuw avontuur.

Lieve jongens, meisjes, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en alle leden van MIYO heel erg bedankt voor de prachtige tijd die ik heb mogen hebben met ‘De wonderbaarlijke reis van de hond Malabu’. Alle geweldige repetities, een lach & een traan en de geweldige speellocaties, ik zal ze in mijn hart sluiten. Deze prachtige zomer is nu echt ten einde, terwijl de herfst wind en regen samen met Sinterklaas het land in kwam zwaaide ik nog één keer naar de auto’s met al de dieren en fietsten ik weg, op zoek naar een volgend avontuur.

Saskia Gluvers, mevrouw Beer

 

Het laatste nieuws

Musical Cocktail op zaterdag 24 Februari

02 maart 2018
Musical Cocktail op zaterdag 24 Februari Op zaterdag 24 februari was het optreden van MIYO in de bibliotheek Voorschoten. Ook naar deze voorstelling werd door alle leden weer uitgekeken. Na de voorstelling in de bibliotheek Wassenaar eerder deze maand, hebben we nog even de “puntjes op de...

Musical cocktail op de eerste zaterdag van...

02 maart 2018
Musical Cocktail op zaterdag 3 Februari Sinds begin januari zing ik in het Miyo Muziektheater en ik had mijn eerste uitvoering in de Bibliotheek van Wassenaar tijdens het open podium wat elke maand wordt georganiseerd op de eerste zaterdag van de maand. Zoals gebruikelijk waren de koorleden...

Lions helpen muziektheatergroep Make it your...

22 februari 2018
 Afgelopen week overhandigde Lions-voorzitter Erwin   Lunshof een cheque van 500 euro aan Eveliene   Schoenmakers en Murielle Jonk van   muziektheatergroep MIYO voor de aanschaf van   nieuwe draadloze microfoons. Met de nieuwe   microfoons...

Musical cocktail op zaterdag 3 februari...

05 februari 2018
Afgelopen zaterdag waren we te gast in de Bibliotheek van Wassenaar. Mocht u dat gemist hebben, hieronder een glimp van wat we daar gedaan hebben. We zongen in de filmzaal. Het publiek was in grote getale gekomen en maakte er samen met ons een prachtig concert van. De mensen konden heerlijk wegzakken...