Nieuwsmenu

Nieuwsarchief

Bevrijdingsconcert was een feestje

In Sammersbrug beten we de spits af van onze voorjaarsoncerten
 
Woensdag 25 April was MIYO te gast bij WZH Sammersbrug in Den Haag. Het was voor ons de start van het seizoen met de voorjaarsconcerten. Altijd spannend zo’n eerste keer! De afgelopen weken is er keihard gerepeteerd om een mooi programma samen te stellen met Hollandse liedjes. Zeker voor alle nieuwe leden was het hard werken om al die liedjes ‘uit de oude doos’ onder de knie te krijgen.
Dit concert had nog een extra oranje tintje vanwege de aanstaande Koningsdag en Bevrijdingsdag. Naast ons ‘Oud Hollandse repertoire’ hebben we daarom ook een aantal bevrijdingsliederen gezongen, en het concert afgesloten met het Wilhelmus.
Voor het optreden was iedereen wat gespannen. Het was voor sommigen een beetje haasten om op tijd aanwezig te zijn, en op het laatste moment hebben we nog wat veranderingen in de zang doorgevoerd.
Tijdens het concert viel de spanning echter snel weg, en kon iedereen genieten. De bewoners genoten van ons optreden, en zongen volop mee. En wij genoten van het zichtbare plezier van onze toeschouwers.
Het was een geslaagd en dankbaar optreden. Hulde aan mijn mede MIYO collega’s voor hun inzet en enthousiasme. En ook zeker voor de nieuwe collega’s die het repertoire tot een krappe 2 maanden geleden nog helemaal niet kenden!
De bewoners, en ook wij, zijn met een tevreden en blij gevoel naar huis gegaan. Op naar het volgende mooie  voorjaarsconcert!
 
Groetjes, Jolieke

Het laatste nieuws

Najaarsconcert op vrijdag 21 september

01 oktober 2018
Najaarsconcert op vrijdag 21 september Ons optreden bij Topaz Haagwijk op, vrijdag 21 september 2018 was het allerlaatste in onze reeks voorjaarsconcerten voor dit jaar. Voorjaarsconcert kunnen we het eigenlijk niet meer noemen nu het najaar alweer voor de deur staat! Ook het weer laat het...

Dag van het Park in Leiderdorp

01 oktober 2018
Dag van het Park in Leiderdorp We zingen vandaag voor de allerkleinsten die met hun ouders de dag van Het Park bezoeken. In plaats van op een podium zitten we tussen de kraampjes op het gras, op een kleedje, ieder van ons met een handpop. Samen met  het Schaapje Veronica, het...

Schooljaaropening Fortgensschool in...

01 oktober 2018
Schooljaaropening Fortgensschool in Voorschoten Voor de schoolvakantie van de zomer zaten wij met Jaap te brainstormen wat een leuke opening voor het nieuwe schooljaar zou zijn. We kwamen toen op thema's als vriendschap en pesten. Nu hadden wij 2 jaar geleden een hele leuke act met Oma en...

Open Monumentendag op Kasteel Duivenvoorde...

01 oktober 2018
Open Monumentendag op Kasteel Duivenvoorde  Kasteel Duivenvoorde ligt uit het centrum van Voorschoten en heeft zijn geheel eigen programmering gedurende het Weekend van Voorschoten. Op zondag was er de gehele middag  muzikale optredens zowel binnen als buiten door diverse...