Nieuwsmenu

Nieuwsarchief

Bevrijdingsconcert was een feestje

In Sammersbrug beten we de spits af van onze voorjaarsoncerten
 
Woensdag 25 April was MIYO te gast bij WZH Sammersbrug in Den Haag. Het was voor ons de start van het seizoen met de voorjaarsconcerten. Altijd spannend zo’n eerste keer! De afgelopen weken is er keihard gerepeteerd om een mooi programma samen te stellen met Hollandse liedjes. Zeker voor alle nieuwe leden was het hard werken om al die liedjes ‘uit de oude doos’ onder de knie te krijgen.
Dit concert had nog een extra oranje tintje vanwege de aanstaande Koningsdag en Bevrijdingsdag. Naast ons ‘Oud Hollandse repertoire’ hebben we daarom ook een aantal bevrijdingsliederen gezongen, en het concert afgesloten met het Wilhelmus.
Voor het optreden was iedereen wat gespannen. Het was voor sommigen een beetje haasten om op tijd aanwezig te zijn, en op het laatste moment hebben we nog wat veranderingen in de zang doorgevoerd.
Tijdens het concert viel de spanning echter snel weg, en kon iedereen genieten. De bewoners genoten van ons optreden, en zongen volop mee. En wij genoten van het zichtbare plezier van onze toeschouwers.
Het was een geslaagd en dankbaar optreden. Hulde aan mijn mede MIYO collega’s voor hun inzet en enthousiasme. En ook zeker voor de nieuwe collega’s die het repertoire tot een krappe 2 maanden geleden nog helemaal niet kenden!
De bewoners, en ook wij, zijn met een tevreden en blij gevoel naar huis gegaan. Op naar het volgende mooie  voorjaarsconcert!
 
Groetjes, Jolieke

Het laatste nieuws

TERUGBLIK OP HET SEIZOEN 2017-2018 EN EEN...

10 september 2018
TERUGBLIK OP HET SEIZOEN 2017-2018 EN EEN KLEINE VOORUITBLIK. Beste lezers,   Na de zomervakantie is het weer tijd om aan het werk te gaan. De kinderen gaan weer naar school, het gewone leven gaat weer beginnen. Ook wij hebben de eerste repetities na de vakantie alweer gehad. Voor mij...

Een mooie afsluiter van ons seizoen op 10...

13 juli 2018
Een mooie afsluiter van ons seizoen op 10 juli 10 dagen na de waterlelie, op 10 juli weer heerlijk gezongen bij Hww Ametistenhorst te Den Haag. Waar we met 'n hartelijk applaus werden ontvangen door de bewoners. Met ons eerste lied "Geef mij maar Amsterdam" zat de stemming er...

De Waterlelie

13 juli 2018
Oud Hollands Liedjesconcert op 30 juni We verzamelden in de parochie van de St Jozefkerk waar het aangenaam was. Buiten was de temperatuur aan het stijgen. We zongen in met een briesje van openstaande binnenplaats deur. Nadat om 14 uur alle mensen waren gearriveerd, was het Showtime. We...

Muziek in de Tuin bij Topaz Foreschate

13 juli 2018
Muziek in de Tuin bij Topaz Foreschate   Op zondagmiddag 24 juni waren wij te gast bij Topaz Foreschate in Voorschoten. We werden vriendelijk ontvangen door Ge van der Wilk. Hij wees ons waar we konden inzingen en omkleden. Na het omkleden wilden we heel graag even in het prieeltje staan en...